Eget initiativ - organisering af lokalmiljøerne
     
Forside

Happening den 1 maj

10 goe'

Eget initiativ

Sidste nyt

Skriv en besked

Links

 


Kan du sympatisere, med nogle af de tanker og ideer du er stødt på indtil videre, vil vi opfordre dig til at sprede budskabet, snakke med dine venner, få dem til at snakke med deres venner - alt imens du hele tiden henviser til denne hjemmeside.

Vi har brug for nogle ildsjæle, der virkelig tror på at vi via handling kan være med til at gøre en forskel - til at holde debatten i live.
Er du en sådan ildsjæl, så send en mail her til Aktion Fri Hash. Vi har brug for kordinatore/indpiskere, som kan sprede budskabet i deres eget lokalmijlø, og samle alle mennesker som sympatiserer med vores Aktion
Kun med jeres hjævores bevælive synlig. Og kun på denne måde vil det kunne lykkes for os at organiserer os. Ellers kunne man jo godt frygte, at vi gjort opmærksom på vores happening, og en masse mennesker tager ideen til sig, men når det så kommer til stykket, så møder der kun 20-50 mennesker op på politistationerne landet over.
Netop denne kontakt til jer, alle jer der er villige til arbejde for sagen, vil muliggøre at vi vil kunne samle folk, så der i stedet møder mellem 200 og 500 mennesker op ved alle de større politistationer i landet, på præcis samme tidspunkt, nemlig kl 12:00 den 1maj.

Når dette altafgørende skridt er taget, så kan vi jo stille og roligt begynde og informere medierne om vores protestaktion. Det vil lige være en historie for dem. De vil gå helt amok, debatten vil blusse op - og det vil kun tjene vores sag.